Digitaaliset ohjelmistopalvelut

Tarjoamme asiakkaille helppokäyttöiset ja nykyaikaiset www-sivut, verkkokaupat sekä dokumentinhallintajärjestelmät.

Kosila

Kosila on suomalainen ohjelmistotalo ja meidän intohimomme on asiakkaidemme digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen ja uusien menestystarinoiden luominen. Pyrimme jatkuvasti täydelliseen asiakastyytyväisyyteen. Toteutamme yksilöllisiä verkkopalveluja ja erityisesti liiketoiminnan digitalisointia edistäviä ratkaisuja kuten vaativia verkkokauppajärjestelmiä, B2B-tilausportaaleja ja booking –palveluja.

Kosila on myös Suomen suurimpia M-Files-dokumentinhallintajärjestelmän jälleenmyyjiä. Meiltä löytyy lähes 4000 toimitettua lisenssiä sekä kymmeniä erilaisia käyttöönottoprojekteja.

Kokkola
Rantakatu 10
PL 45 67101 Kokkola
puh. 020 750 4560

Lisätietoja: www.kpk.fi

kosila-logo.png

bg-navigaattori-kilpailuetu.jpg
Toimeksiannot voivat vaihdella muutaman tunnin mittaisesta asiantuntijapalvelusta pitkäaikaiseen konsultointitukeen laajamittaisten verkkopalveluhankintojen läpiviemiseksi.
jopox.jpg
Jopox on kustannustehokas ja käyttäjäystävällinen palvelu ja pienilläkin resursseilla sen avulla voidaan luoda laadukasta seuratoimintaa edullisesti ja tehokkaasti.

Jopox

Jopox Oy on perustettu vuonna 2003. Perustajajäsenet olivat tuolloin saman urheiluseuran aktiiveja. Tarpeesta syntyi idea rakentaa palvelu, jolla helpotetaan urheiluseuroissa toimivien pelaajien, vanhempien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että pienikin seura voisi hoitaa perustehtävänsä helposti ja ammattimaisesti.

Jopox-tuoteperhettä on kehitetty yli kymmenen vuoden ajan ja sillä on jo tuhansia käyttäjiä ja yli sata urheiluseuraa eri puolella Suomea.

Lisätietoja: www.jopox.fi


jopox-logo-iso.jpg

M-FILES - Tiedon turvasatama

Ota yhteyttä ja pyydä M-Files-esittely!