Kosila Pub tekee monikanavaisesta julkaisemisesta helppoa

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj on ostanut eDocker Digital Publishing Oy:n digitaalisen julkaisemisen liiketoiminnan. Kaupan tuloksena Kosilaan syntyy uusi liiketoimintayksikkö Kosila Publishing. Yhdistämällä Kosilan ja eDockerin tuotteetluodaan uusi tuotekokonaisuus Kosila Pub, joka on ratkaisukokonaisuus julkaisu- ja painoalan tarpeisiin.

eDocker on rakentanut digitaalisen työkaluja digitaaliseen julkaisemiseen vuodesta 2013 lähtien. Sen tuotteilla luodaan rikastettuja näköisjulkaisuja, joita julkaistaan sekä eDockerin rakentamilla näköislehti- ja sovellusalustoilla, että asiakkaan omissa kanavissa. eDockerin asiakkaina on yli 30 suomalaista paikallis- ja maakuntalehteä sekä iso joukko muita julkaisijoita.

- Kosilan ja eDockerin tuotteet täydentävät parhaalla mahdollisella tavalla toisiaan. Jatkossa voimme tarjota helposti nykyaikaisen ratkaisukokonaisuuden kaikille julkaisuja ja viestintää tekeville toimijoille, Kosilan johtaja Juha Erkkilä kertoo.

- Haluamme olla luomassa parhaat työkalut suomalaisille alan toimijoille. Digitaalisten julkaisutyökalujen lisäksi tarjoamme mm. laadukkaat verkkosivu- ja mobiiliratkaisut, joita maustetaan yhteisöllisyyttä hyödyntävillä ja luovilla elementeillä, Kosila Pubin business manager Jaakko Sipola summaa.

Kustannusala on vahvassa digitaalisessa murroksessa, ja alalla on hyvää kasvupotentiaalia uudenlaisille liiketoimintaratkaisuille. Kosila Pubista rakennetaan skaalautuvat mallit, jotta ne toimivat yhtä hyvin suurille kustantajille kuin myös pienille lehdille.

Liiketoimintakaupalla ei ole henkilöstövaikutuksia ja eDockerin henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Kosilan palvelukseen.

LISÄTIEDOT

Kosila, johtaja Juha Erkkilä juha.erkkila@kosila.fi, 020 7504561

Kosila Publishing, business manager Jaakko Sipola jaakko.sipola@kosila.fi, 050 9113508

<< Takaisin